AirTracks

Airtrack (opblaasbare tumblingbaan) AirBlock, AirRoller en accessoires.

Op zoek naar wat extra speel- en sportplezier voor jezelf of de kinderen? Dan zijn de Airtrack, AirBlock of AirRoller dé oplossing die je zoekt. Bij de Airtrack hoef je geen grote matten of andere attributen voor mee te slepen en je hebt altijd een zachte ondergrond om op te landen of zitten. 

Bijleren op een veilige manier
Niet alleen zorgt de Airtrack, AirBlock of AirRoller voor extra speel- en sportplezier, ook is het een ideaal hulpmiddel om op een veilige manier nieuwe vaardigheden aan te leren. De Airtrack zachte, verende mat van wel één meter lang verminderd de kans op blessures bij het landen of vallen.

De Airtrack, AirBlock of AirRollers worden al gebruikt in veel sporten, vooral bij acrobatische gymnastiek, ritmische gymnastiek, freerunnen, acrogym, teamgym en vechtsporten. Nu kun jij deze ook in huis halen om deze sporten vanuit je woonkamer, tuin of waar dan ook te (be)oefenen.

Opblaasbaar in recordtempo
De Airtrack is niet zomaar een turnmatje, maar een opblaasbare in- en outdoor gymnastiek mat. Dit zorgt ervoor dat je de Airtrack gemakkelijk kunt opbergen en meenemen in de bijgeleverde tas. Wij leveren de Airtracks met een elektrische pomp. In minder dan een minuut kun je aan de slag! Zo verlies je geen enkele seconde om te spelen, sporten, turnen, springen en meer.

Comfortabel en goed voor je lichaam
De Airtrack, AirBlock en AirRollers zijn gemaakt van stevige eco-vriendelijke koolstofvezel en dubbellaags PVC en carbon. De Airtrack gymnastiek mat is hierdoor schokabsorberend, antislip en waterdicht. De Airtrack, AirBlock en AirRollers zijn dus prima zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken. 

  Voordelen

  • Beschikbaar in verschillende maten en kleuren
  • Geleverd met handige draagzak om makkelijk overal mee naartoe te nemen
  • Razendsnel opgeblazen dankzij de elektrische pomp en dubbele blaasgaten
  • Schokabsorberend, antislip en waterdicht
  • Voorzien van stevige handvaten om makkelijk te verplaatsen