Klantenservice

Wij helpen je graag
We hebben al onze kennis voor je op een rijtje gezet. Toch geen antwoord kunnen vinden op je vraag? Dan zijn wij bereikbaar via onderstaande kanalen:

Per email: pascalesluijs@hotmail.com
Whatsapp: +31(0)650621180
Facebook Messenger: @lovegymnastics
Telefonisch: +31(0)6 50621180 (alle dagen tussen 10.00 en 20.00 uur te bereiken) 
Per Post: Love Gymnastics Klantenservice, Kleverplantsoen 39, 3417 VH Montfoort, Nederland

Bestelproces
De werking van de webshop wijst zich vanzelf. In de webshop staan diverse productgroepen (turnpakjes heren, turnpakken dames etc.) waaruit kan kiezen. Zoek je favoriete turnpak (met de juiste maat) of accessoire en klik op toevoegen aan winkelmand. Doorloop alle stappen en vul de gevraagde informatie in.

Betaling
Voor bestellingen kan je uit verschillende betaalmethodes kiezen als Visa, Mastercard, American Express, betalingen via iDeal, PayPal of een overschrijving. Wanneer je kiest voor een overschrijven dan verzoeken wij je het te betalen bedrag binnen 14 dagen over te maken op:

Bankgegevens
NL13KNAB0410534226
KNAB t.n.v. Love Gymnastics

Vermeld hierbij het ordernummer die in de bevestigingsmail staat aangegeven. Zodra je betaling bij ons binnen is nemen wij je bestelling in behandeling. Wij verzenden je bestelling zodra de betaling is voldaan.

Levertijden
Artikelen van het merk Love Gymnastics zijn direct uit voorraad leverbaar en heeft u binnen 2-3 dagen in huis.

Artikelen van het merk Moreau hebben een levertijd van circa 2 weken. Moet het artikel geproduceerd worden dan kunt u 6 a 7 weken levertijd aanhouden. In dat geval zullen wij u hiervan op de hoogte brengen per mail. 

Artikelen van Milano hebben een levertijd van circa 3 a 4 weken. Moet het artikel geproduceerd worden kunt u 6 a 7 weken levertijd aanhouden. In dat geval zullen wij u hiervan op de hoogte brengen per mail. 

De voorraad statussen van wordt niet aangegeven op de site. Wilt je zeker weten hoe lang de levering duurt neemt dan even contact met ons op! Aan geen enkele levertijd kunnen rechten worden ontleent.

Verzendkosten
Je betaald bij ons verzendkosten afhankelijk van het land waar uw bestelling naar toe moet worden verstuurd en afhankelijk van de omvang en het gewicht van de artikelen artikelen.

  • Nederland: De bezorgkosten vanaf € 5,00.
  • Europa: De bezorgkosten vanaf € 6,95.

Wij leveren je bestelling zo veel mogelijk in 1 keer uit. Indien dit niet binnen de vermelde gemiddelde levertijd mogelijk is versturen wij in 2 delen. 

Ruilen & Retourneren

Het ruilen en retourneren van bestelde goederen is uiteraard mogelijk. Dit geldt niet voor turnpakjes die volledig naar de wens van de klant worden gemaakt, deze kunnen helaas niet geruild of retour gestuurd worden.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. Dit doet u door een e-mail naar pascalesluijs@hotmail.com te sturen met de reden van annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retoursturen van thuis naar Love Gymnastics zijn voor eigen rekening. 

Let op! De collectie modellen die in de sale zijn mogen niet geruild worden.

Niks kunnen vinden? Dan krijg je een cadeaubon ter waarde van het aankoopbedrag.

Stuur de artikelen uitsluitend retour naar:
Love Gymnastics
Kleverplantsoen 39

3417 VH Montfoort

Nederland

Love Gymnastics wenst je veel shop plezier.